021 260 03 04
Solicita oferta
Filtreaza dupa
Transport
Plecare
Pret pe persoanaCu varfuri alpine ce depasesc 3000 m altitudine, pana la zona glaciara a culmii Hohe Tauern, Bad Gastein nu e doar un Monte Carlo al Alpilor, este si un paradis pentru iubitorii sporturilor de iarna. Dar lasand la o parte numeroasele posibilitati pentru sporturi de iarna, acest fermecator orasel in stil Belle Époque are mult mai multe de oferit. Aici, la adapostul muntilor ce marginesc Valea Gastein, nu va puteti bucura doar de schi, ci si de primbari cu biciclete, drumetii, sau doar va puteti relaxa si va puteti delecta cu frumusetea peisajului din jur. Bad Gastein are numeroase fatete, una mai frumoasa ca alta. Dar nu trebuie sa ma credeti pe cuvant, terbuie sa va rezervati din timp un sejur in  Bad Gastein.

Bad Gastein - Distracţie la schi pentru întreaga familie!

În Bad Gastein vor găsi în special familiile cu copii un autentic paradis pentru vacanţa la schi - şi asta indiferent că este vorba de pasionaţi cu multă experienţă sau de primele alunecări ale celor mici. Le aşteaptă aici un domeniu schiabil mare şi variat, cu pârtii de multe ori aproape la cazare datorită numeroşilor munţi mai mici - atât cu coborâri însorite şi largi, cât şi abrupte. Vacanţa la schi se transformă aici uşor în o mică aventură - pentru cei mici, care isi pun pentru prima data schiurile in picioara si ii urmaresc pe instructorii de schi Plimbări cu săniile trase de căini, o seară la derdeluş şi o piscină în staţiuni completează oferta în mod ideal.

Momentan nu exista oferte introduse pentru aceasta categorie. Va rugam sa ne contactati prin e-mail sau telefon pentru o oferta mai completa.

Daca oferta dorita nu se afla in lista de mai sus, te rugam

Cere ofertă personalizată!