074 300 99 00
Solicita oferta
Filtreaza dupa
Plecare
Pret pe persoanaBansko este cea mai moderna statiune de ski din Bulgaria, bucurandu-se de cel mai bun centru de ski din Europa centrala si de Est.
Pitorescul oras Bansko este situat la 160 km de capitala Sofia si la numai 6 km de Razlog. Gratie facilitatilor excelente pentru ski combinate cu arhitectura unica a orasului, Bansko s-a transformat intr-una dintre destinatiile favorite pentru ski si snowboard.
Orasul Bansko este situat la 925 m altitudine in Muntii Pirin (vf VIhren – 2914m), iar zona de ski se intinde intre 2.000 si 2.600 m altitudine. Bansko se bucura de zapada din plin, avand cel mai lung sezon de ski (de la jumatatea lui decembrie la jumatatea lui mai). In ultimii ani, statiunea a fost supusa unei masive investitii, construindu-se noi hoteluri si multe facilitati pentru iubitorii de ski. Chiar vis-à-vis de telecabina se dezvolta o statiune noua, cu hoteluri luxoase si apartamente de vacanta.

Momentan nu exista oferte introduse pentru aceasta categorie. Va rugam sa ne contactati prin e-mail sau telefon pentru o oferta mai completa.

Daca oferta dorita nu se afla in lista de mai sus, te rugam

Cere ofertă personalizată!