021 260 03 04
Solicita oferta
Filtreaza dupa
Transport
Plecare
Destinatie
Tip de masa
Confort
Pret pe persoanaO statiune de schi destinata familiilor, cu un farmec aparte si cu o atmosfera fantastica Dachstein West este una din zonele schiabile  mai putin cunoscute din Austria – o bijuterie in inima muntilor ce asteapta sa fie descoperita, situata la o ora de Salzburg , fix in inima Austria, legand asezarile Gosau, Russbach si Annaberg. Aici motto-ul nu este neaparat ,,mai mare, mai stralucitor, mai rapid”, ci mai degraba ,,autentic si real”. In plus fata de zonele inconjuratoare Gosau, Russbach si Annaberg, Dachstein West ofera acces la alte 7 zone de schi, care toate pot fi vizitate cu skipass-urile valabile 1-5 zile sau mai mult.

Apartinand regiunii Salzkammergut (Districtul Lacurilor din Austria) Gosau este un adevarat colt de rai, cu pensiuni traditionale tiroleze si privelisti spectaculoase asupra ghetarului Dachstein si a Lacului Gosausee. Accesul la zona schiabila este asigurat prin telecabinele Panorama Jet sau Hornspitz Express lifts.

Din pitoreasca piata centrala a incantatorului Russbach, cunoscut si sub numele de “Satul Salzburgului”, aveti de mers doar 5 minute pana la telecabina Hornbahn, care v ava duce fix in centrul zonei schiabile.

Al treilea orasel este insoritul Annaberg, cu care localnicii se mandresc ca este locul de nastere al campionului la schi ,  Marcel Hirscher.  

Sortare dupa:
Transport:
Nopti:
Data plecarii:
Adulti:
Copii:
Pentru data de nu s-a gasit nici o oferta. Mai jos gasiti ofertele pentru data de .
Sortare dupa:

Daca oferta dorita nu se afla in lista de mai sus, te rugam

Cere ofertă personalizată!