021 260 03 04
Solicita oferta
Filtreaza dupa
Plecare
Pret pe persoanaRiviera Maya este numele turistic dat unei fasii de nisip cu o lungime de 80 de mile din Peninsula Yucatan, aflata la sud de Cancun si la granita cu Belize.

• Poate nu-ti vine sa crezi, dar chiar si aceasta intindere mica de nisip combina o varietate de atractii turistice: ruine antice, orase de coasta cu viata de noapte si jungle cu iesire la plaje de vis, cu nisip alb.

• Cand vii in Riviera Maya, nu trebuie sa te preocupe decat conditiile meteorologice, atractiile turistice si eventualele festivaluri si evenimente la care ai putea participa. In rest, nu ai timp de plictiseala!

• Riviera Maya este taramul milioanelor de descendenti ai Maya si ai altor grupuri indigene. Daca vrei sa te convingi cu ochii tai, alege-ti o vacanta in perioada sarbatorilor si festivalurilor importante, cand strazile sunt impanzite de localnici si procesiunile lor – pe 1 noiembrie (de Ziua Mortilor), la inceputul lui decembrie (de Sarbatoarea Neprihanitei Zamisliri) sau de Anul Nou. Si dimpotriva, daca vrei liniste, evita sa vii in aceste perioade.

• Probabil ca nu iti doresti sa ajungi in acest paradis tropical in mijlocul unui uragan, lucru foarte posibil in perioada iunie-noiembrie. Daca vrei sa te bucuri de cea mai buna vreme (calda, dar blanda si cu mai putine precipitatii sau deloc), planifica-ti vacanta intre lunile decembrie si aprilie.

• Situri arheologice care pastreaza urme ale civilizatiei maya sunt la tot pasul. Atentie insa: in timpul ploilor, o parte din aceste descoperiri sunt transportate in muzee, la adapost (ca sa nu se deterioreze), si mutate inapoi pe vreme buna, asa ca tine cont de acest amanunt atunci cand vrei sa-ti organizezi o excursie de acest gen.

• In Riviera Maya, moneda de baza este peso-ul mexican, dar la fel de bine poti sa platesti si cu dolari americani.

• Riviera Maya si in general toate zonele turistice din Cancun sunt considerate ca fiind unele dintre cele mai sigure destinatii de turism din Caraibe in ceea ce priveste rata criminalitatii. In schimb, exista multe cazuri de spargeri de masini, asa ca, daca inchiriezi o masina, ai grija sa nu lasi in ea obiecte de valoare la vedere. Chiar si pe plaja, trebuie sa fii atent la lucrurile tale.

• Daca iti place sa mananci direct din piata, alege doar preparate bine gatite, ca sa nu risti o indigestie.

Momentan nu exista oferte introduse pentru aceasta categorie. Va rugam sa ne contactati prin e-mail sau telefon pentru o oferta mai completa.

Daca oferta dorita nu se afla in lista de mai sus, te rugam

Cere ofertă personalizată!