074 300 99 00
Solicita oferta
Filtreaza dupa
Transport
Plecare
Pret pe persoanaAi fost in Phuket? Daca nu, atunci trebuie sa stii ca este cea mai mare insula din Thailanda, situata pe coasta de vest a Marii Andaman (Oceanul Indian) si legata de continentul thailandez prin intermediul a doua poduri; datorita celor 540mp, intreaga regiune poate fi comparabila cu statul Singapore.

Este una din cele 76 de regiuni (sau provincii) care formeaza Thailanda si cea mai bogata, datorita turismului. Muntii care traverseaza intreaga Thailanda acopera 70% din Phuket. E drept insa, ca in Phuket exista mari plantatii de arbori de cauciuc, Thailanda fiind cel mai mare producator mondial de cauciuc.

De-a lungul istoriei, Phuket a fost una dintre principalele rute comerciale care legau India de China, fiind traversate frecvent de navele comerciantilor portughezi, francezi, olandezi sau englezi.

Dintre toate statiunile, Patong Beach este cea mai populara zona turistica din Phuket, cu viata de noapte intensa si suveniruri ieftine. In thailandeza, “Patong” inseamna “padure plina de bananieri”. Regiunea are 36 de plaje frumoase cu nisip fin si alb, cele mai populare fiind Karon Beach, Kata Beach, Kata Noi Beach (la sud) si Kamala, Surin, Bang Tao (la nord). Mancarea thailandeza este celebra in toata lumea - o cina sau un pranz la un restaurant local nu ar trebui sa lipseasca din programul tau de vacanta. Tine minte insa ca in Phuket preparatele culinare sunt mai picante decat in restul Thailandei. Cele mai populare feluri de mancare sunt Tom Yum Koong (supa picanta de creveti), Tom Ka Kai (supa de pui cu lapte de cocos), Som Tam (salata de papaya verde) sau Hor Mok (mousse de peste).

Momentan nu exista oferte introduse pentru aceasta categorie. Va rugam sa ne contactati prin e-mail sau telefon pentru o oferta mai completa.

Daca oferta dorita nu se afla in lista de mai sus, te rugam

Cere ofertă personalizată!