074 300 99 00
Solicita oferta
Filtreaza dupa
Transport
Plecare
Pret pe persoanaAbu Dhabi, capitala infloritoare considerata bijuteria emiratelor, este o adevarata zona metropolitana care-si uimeste vizitatorii cu amalgamul sau de culturi internationale, stiluri si traditii. Este cel mai mare stat din EAU, condus de familia Al Nahyan; de altfel, suprafata sa depaseste cu peste sase ori marimea celorlalte state la un loc (ocupa 86,7% din suprafata totala a EAU).

Ca forme de relief, emiratul are desert, mai multe insule in apele de coasta si alte sase insule suplimentare in Golful Persic. De aceea, si populatia este raspandita in trei zone: in capitala (Abu Dhabi), in Al Ain (un oras din apropierea muntilor Hajar) si in satele-oaze Liwa.

Cunoscut sub numele de “Gradina Golfului”, Abu Dhabi are o multime de parcuri si palmieri, plaje frumoase si dune de nisip spectaculoase. Arabii sunt recunoscuti pentru ospitalitatea lor distincta; daca adaugam si infrastructura de clasa mondiala a orasului, intelegem de ce Abu Dhabi este o destinatie fermecatoare chiar si pentru turistii experimentati.

Emiratul si-a castigat repede reputatia de hub cultural si de divertisment. Nu rata o vizita la moscheea Sheikh Zayed si Centrul Zayed (muzeul dedicat regretatului seic, considerat “tatal natiunii”). Construita in anii ’90, moscheea este cea mai scumpa cladire de acest gen din lume. Vei calca pe cel mai mare covor din lume, vei admira cea mai mare cupola din lume (sustinuta de 1000 de coloane), vei vedea fotografii, o colectie de masini care i-au apartinut seicului si o colectie impresionanta de suveniruri.

Momentan nu exista oferte introduse pentru aceasta categorie. Va rugam sa ne contactati prin e-mail sau telefon pentru o oferta mai completa.

Daca oferta dorita nu se afla in lista de mai sus, te rugam

Cere ofertă personalizată!