074 300 99 00

Singura grija a calatorului - sa calatoreasca...it's so simple.

 

Dorinta de a calatorii este veche de cand lumea. Ea a evoluat de la nevoia de hrana la nevoia de relaxare, de cunoatere, de imbinare a placutului cu utilul. De aici au aparut Cererea si Oferta, doua elemente ce se imbina perfect si creaza progres si impliniri. Pe scurt ele ar putea fi definite astfel:

Cererea: pretul corect, servicii ireprosabile, asistenta, posibilitatea de a alege, incredere, siguranta, rapiditate, fidelizare.

Oferta: pasiune, dedicare, profesionalism, experienta, intelegerea nevoilor, promptitudine, valoare adaugata, sfaturi, disponibilitate, atentie la detalii.

Din cumulul cererii cu oferta rezulta un partener care intelege ca singura dorinta si grija a calatorului este si trebuie sa ramana: "Sa Calatoreasca". Asa a luat nastere Just Travel, din dorinta de a raspunde celor mai exigente cerinte si preferinte ale clientilor prin servicii de o calitate exceptionala.

 

Indiferent de complexitatea calatoriilor, Just Travel va furnizeaza solutii special adaptate necesitatilor afacerii dumneavoastra. Suntem in masura sa va furnizam servicii competitive la nivel global prin asistenta locala personalizata, intelegand cerintele afacerii dumneavoastra si adaptandu-le astfel incat sa fie in concordanta cu bugetele de calatorie pe care le aveti.

Fiind in permanenta imbunatatite si diversificate, ofertele noastre va furnizeaza oportunitati inovatoare si uneori unice pentru micsorarea costurilor si usurinta implementarii acestor servicii, cu rezultate demonstrabile.

Cheltuielile, complicatia si frustrarea intalnite deseori la furnizorii de servicii de turism de afaceri sunt eliminate si au fost inlocuite de un pachet de servicii usor de implementat si manevrat, fiind furnizate de o agentie ce lucreaza pentru dumneavoastra.

 

Organizarea unei conferinte pentru un mare numar de delegati poate fi foarte solicitanta si consumatoare de timp – asa ca, de ce sa nu apelati la experienta si resursele echipei noastre de Event Management?

Putem organiza intregul eveniment pentru dumneavoastra si:

- Negocia cele mai bune tarife

- Pune la dispozitie diferite brosuri ale destinatiilor

- Organiza o vizionare a destinatiei inaintea organizarii evenimentului

- Confirma locatiile de desfasurare in numele dumneavoastra

- Organiza inregistrarea participantilor la eveniment

- Recomanda furnizori de echipamente audio vizuale, catering, entertainment etc.

- Oferi sfaturi cu privire la locatii tematice si multe alte servicii

 

Un serviciu suplimentar oferit clientilor nostri il reprezinta verificarea cerintelor pentru obtinerea vizelor si, acolo unde acest lucru este posibil, obtinerea acestora si a pasapoartelor pentru dumneavoastra. De asemenea, va putem oferi consultanta privind cerintele de sanatate pe diferite destinatii.

 

Echipa Just Travel  a inteles ca programarile si termenele limita inseamna uneori efectuarea de rezervari si modificari ale rezervarilor in afara orarului obisnuit al agentiilor de turism.De aceea am dezvoltat un Program pentru Servicii de Urgenta pentru acest tip de ocazii.

Pentru situatii de urgenta, ne puteti contacta 365 zile pe an la:

Tel: +40 743 00 99 00

Email: office@just-travel.ro; rezervari@just-travel.ro

Just Travel  a investit intr-o echipa dedicata proprie ce furnizeaza acest serviciu vital. Ne-am asigurat de asemenea ca echipa noastra are acces automat la toate rezervarile de calatorie ale clientilor nostri, indiferent ca este vorba despre companii sau clienti individuali.

 

Club de vacanta

Toti angajatii dumneavoastra pot beneficia de serviciile oferite de Just Travel  – chiar daca nu calatoresc in interes de afaceri.Ca parte a parteneriatului cu dumneavoastra, va oferim un pachet Club de Vacanta pentru angajatii dumneavoastra, pentru ca intreaga echipa din companie sa beneficieze de avantaje in timpul calatoriilor de vacanta. Stiind ca timpul dumneavoastra este pretios, am dezvoltat metode de a comunica ofertele de vacanta direct angajatilor, fara a afecta calatoriile de afaceri ale acestora.Daca doriti amanunte despre acest program, nu trebuie decat sa intrebati de el si va vom oferi solutii in functie de specificul cerut de dumneavoastra.