074 300 99 00
JUST TRAVEL incearca sa protejeze cat mai mult posibil dreptul privind confidentialitatea si imaginea utilizatorilor site-ului, o experienta online sigura, care nu iti va afecta negative viata personala .In acest sens, incepand cu data de 25 mai 2018 ne aliniem standardelor europene privind prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date prevazute de Regulamentul (UE) 2016/679.


Datele personale pe care le prelucram


Dupa cum probabil stii deja, datele tale cu caracter personal sunt prelucrate si stocate in baza consimtamantului tau, in vederea indeplinirii obligatiilor contractuale (interesul nostru legitim) si in baza prevederilor legale. Pentru a avea o vacanta linistita si pentru a ne indeplini toate obligatiile fata de tine, atunci cand este necesar, comunicam aceste date si catre partenerii nostri (transportatori, hotelieri sau alti furnizori de servicii).

Cu ce scop prelucram aceste date?

JUST TRAVEL SRL prelucreaza datele tale cu caracter personal in urmatoarele scopuri:
- pentru a ne asigura ca ai o vacanta linistita si a ne indeplini obligatiile si drepturile care decurg din contractul cu tine, turistul nostru;
pentru a ne asigura ca nu ratezi nicio promotie, eveniment. Datele tale cu caracter personal sunt folosite doar cu acordul tau pentru comunicari de marketing direct, promovarea serviciilor noastre, noutati si concursuri;
- pentru determinarea si evaluarea intereselor tale prin mijloace automate sau nu, pentru a ne asigura ca iti oferim serviciile ideale pentru tine;
- realizarea de analize statistice folosind date anonimizate.

In afara de scopurile noastre care reies din obligatiile contractuale - interesele legitime si prevederile legale, prelucrarea datelor tale cu caracter personale se va face doar cu acordul tau.

Contact si suport privind datele tale

Iti poti exercita drepturile prevazute de Regulamentul general privind protectia datelor folosind formularele de mai jos din aceasta pagina sau printr-o cerere scrisa, datata, semnata si transmisa catre JUST TRAVEL SRL prin:
E-mail: office@just-travel.ro
Posta: Bucuresti, Str Bodesti Nr 9 BL 29A, Sc B , ET 2 , APT 54 , sector 2, cod postal022435

Incepand cu 25 mai 2018, pentru orice intrebari sau nemultumiri te poti adresa responsabilului nostru pentru prelucrarea datelor prin email la office@just-travel.ro.

Ne angajam sa aplicam toate masurile tehnice si organizatorice pentru asigurarea securitatii datelor tale personale, protejarii lor impotriva distrugerii, modificarii, dezvaluirii sau accesului neautorizat asupra lor.

Pentru detalii privind prelucrarea datelor cu caracter personal de catre JUST TRAVEL SRL , puteti accesa site-ul www.just-travel.ro sectiunea Politica de confidentialitate.


Drepturile clientilor in privinta datelor personale

Abonare

Iti multumim ca alegi sa fii informat si sa afli primul cele mai noi stiri si oferte din partea JUST TRAVEL SRL . 

Abonarea se realizeaza conform politicii noastre de confidentialitate pe care o poti accesa din partea de jos a oricarei pagini JUST TRAVEL . Te poti dezabona oricand accesand linkul dezabonare din orice mail comunicare de marketing.

Actualizare date

Tinem la drepturile tale si respectam in Regulamentul 2016/679/UE. Conform acestuia, ai dreptul sa intervii pe datele tale si sa le actualizezi oricand doresti.

Pentru a actualiza datele tale personale din baza noastra de date poti trimite un email la adresa office@just-travel.ro.

Verificare date

Conform Regulamentului 2016/679/UE poti oricand verifica ce date detine JUST TRAVEL SRL despre tine.

Pentru verificarea identitatii poti trimite un email la adresa office@just-travel.ro.

Vreau sa fiu uitat

Ne pare rau ca ai accesat aceasta sectiune.

Conform Regulamentului 2016/679/UE iti poti exercita oricand dreptul de a fi uitat. Consulta politica noastra de confidentialitate pentru mai multe detalii sau poti trimite un email la adresa office@just-travel.ro..