074 300 99 00

TERMENI SI CONDITII DE UTILIZARE A WEBSITE-ULUI

WWW.JUST-TRAVEL.RO

Acest document se refera la conditiile in care poate fi utilizat website-ul www.just-travel.ro
Accesand sau utilizand website-ul www.just-travel.ro , sunteti de acord cu termenii si conditiile de mai jos. Acest website este detinut si administrat de SC JUST TRAVEL S.R.L.


Drepturile utilizatorului

Utilizatorul site-ului www.just-travel.ro are dreptul sa vizualizeze site-ul pe monitorul calculatorului, sa tipareasca parti ale continutului site-ului pe suport de hartie si sa salveze pagini in format electronic, doar in scopuri personale, non-comerciale.

Continutul site-ului este proprietatea SC JUST TRAVEL S.R.L. si nu poate fi folosit / preluat de catre terti decat cu acordul scris al societatii.


Obligatiile utilizatorului site-ului www.just-travel.ro

Sunteti de acord sa respectati urmatoarele obligatii, incluzand (fara a se limita):

·         aveti responsabilitatea financiara pentru toate tranzactiile efectuate in contul sau in numele dvs.;

·         aveti varsta peste 18 ani si capacitatea legala de a initia actiuni juridice;

·         garantati veridicitatea datelor furnizate despre dvs. sau membrii familiei dvs.; 

·         nu aveti dreptul sa utilizati site-ului in scopuri speculative, sau in scopul generarii de rezervari false sau frauduloase;

·         va este interzisa transmiterea materialelor politice, pornografice, rasiste sau a altor materiale care contravin legii;

·         aveti obligatia de a nu altera, copia, transmite, distribui, vinde, afisa, licentia sau reproduce continutul site-ului cu exceptia utilizarii in scop personal si necomercial.

Utilizatorul site-ului www.just-travel.ro nu are dreptul sa foloseasca (in forma existenta sau modificata) in scop comercial continutul site-ului.
Utilizatorul site-ului www.just-travel.ro nu are dreptul sa inlature notificarea despre drepturile de autor si/sau marca inregistrata de pe copiile continutului. Copiile vor fi facute doar conform termenilor de utilizare.
Utilizatorul site-ului www.just-travel.ro nu are dreptul de a crea baze de date sau manuale prin descarcarea pagina cu pagina a continutului site-ului.


Conditiile generale de rezervare si achizitionare de servicii pe site-ul www.just-travel.ro

Orice rezervare efectuata pe site va fi considerata drept intentia dvs. de a achizitiona un anumit produs sau serviciu turistic. Daca cererea / rezervarea dvs. este conforma, va fi acceptata, si veti primi un e-mail de confirmare tranzactional din partea JUST TRAVEL SRL. Contractul de comercializare a pachetelor de servicii turistice si documentele de calatorie va vor fi transmise de catre consultantii de vanzari ai societatii. 

Toate serviciile turistice afisate pe site pot fi rezervate automat sau la cerere, in functie de disponibilitatea partenerilor nostri (hotelieri si / sau operatori transport persoane).

Termenii si conditiile partenerilor nostri ce vor furniza serviciile pe care le achizitionati (incluzand regulile de transport al pasagerilor impus de liniile aeriene) se vor aplica aditional Termenilor si Conditiilor acestui Site. Termenii partenerilor nostri pot include prevederi referitoare la diferite proceduri de plata, obligatii, anulari, modificari ale rezervarilor si restituiri de bani (daca este cazul) ori restrictii de alta natura. Unele companii aeriene pot impune taxe suplimentare. JUST TRAVEL SRL nu este responsabila pentru costurile care pot sa apara in momentul transferurilor de la un aeroport / terminal la altul. De asemenea unele hoteluri pot colecta diferite taxe locale.

In momentul navigarii dvs. pe Site, veti putea observa referiri la diferite conditii aplicabile ofertelor speciale. Va rugam sa cititi cu atentie acesti termeni si va rugam luati legatura cu JUST TRAVEL SRL pentru detalii complete.

JUST TRAVEL nu isi asuma nici o responsabilitate pentru produsele si serviciile turistice oferite de furnizorii de servicii turistice (cum sunt : liniile aeriene, hoteluri, companii de inchiriat masini etc) si nu garanteaza in nici un fel (fie explicit sau implicit) acuratetea sau calitatea produselor si a serviciilor reflectate pe acest site.

Eliberarea efectiva a voucher-elor pentru hoteluri,pentru inchirieri de masini, a asigurarilor de calatorie, a biletelor de avion si orice alte actiuni ce necesita interventie umana se va face in timpul programului de lucri JUST TRAVEL.

Sunteti direct responsabil pentru conditiile impuse de furnizorul serviciilor turistice privind timpii de imbarcare , reconfirmarea zborurilor sau a oricaror altor reguli . Va rugam sa notati ca timpul minim de imbarcare , inaintea plecarii, recomandat de companiile aeriene este de 120min pentru zborurile din Europa , 180 min pentru zborurile in afara Europei si 90 min pentru zborurile pe teritoriul Romaniei.Unele companii aeriene doresc sa reconfirmati zborul cu cel putin 72h inainte de plecare. Nerespectarea acestei reguli poate duce la anularea rezervarii dvs de zbor.


Anulari/Modificari

Anularea sau modificarea serviciului rezervat sau achizitionat se va face in functie de Termenii si Conditiile fiecarui Furnizor/partener. In cazul in care doriti anularea sau modificarea unui serviciu rezervat sau achizitionat, este responsabilitatea dvs. de a informa in scris sau telefonic JUST TRAVEL SRL despre intentiile dvs.

In anumite cazuri este posibil sa nu puteti anula / modifica anumite servicii turistice sau va trebui sa respectati anumite cerinte pentru aceste actiuni.

JUST TRAVEL SRL sau Furnizorul accepta toate formele de cereri scrise. JUST TRAVEL SRL sau Furnizorul nu pot anula / modifica serviciul turistic inainte de a primi cererea dvs ferma. Puteti anula rezervarea dvs prin intermediul Site-ului in concordanta cu termenii si conditiile Furnizorului.

In eventualitatea modificarii unei rezervari (incluzand, dar fara a se limita la: anulari, restituiri de sume, schimbari de nume), JUST TRAVEL SRL isi rezerva dreptul de a aplica anumite taxe pentru a acoperi costurile administrative care pot rezulta din aceasta actiune. Aceste taxe difera fata de taxele impuse direct de catre Furnizor.

In caz de forta majora si nu numai, compania aeriana poate anula sau intarsia zborul, precum si sa anuleze rezervarea fara a notifica in prealabil pasagerul , urmand ca banii sa ii fie restituiti pasagerului sau sa i se propuna noi variante de zbor.In toate aceste cazauri, pasagerul fie va fi informat direct de compania aeriana , fie de catre reprezentantii JUST TRAVEL.


Plata

Nu se accepta alte modalitati de plata in afara celor prezentate pe site si nu ne asumam nicio responsabilitate pentru sumele de bani trimise prin curierat.

In functie de termenii si de conditiile impuse de hoteluri, in momentul rezervarii vi se poate cere plata integrala sau partiala a serviciului rezervat, iar plata va fi efectuata in contul JUST TRAVEL SRL, al hotelului sau al reprezentantului acestuia, dupa caz.

In anumite cazuri, detaliile cartii dvs de credit pot fi transfertate catre furnizorul de servicii turistice.Furnizorul, in cauza va prelua platile pentru rezervarile dvs.

JUST TRAVEL SRL nu-si asuma nici o obligatie de a emite biletele, voucher-ul sau alte documente de calatorie in cazul neplatii integrale a serviciilor comandate. In orice situatie, sunteti responsabil pentru plata sumelor aferente serviciilor turistice comandate.

JUST TRAVEL SRL isi rezerva dreptul de a incasa suplimentar orice taxe (sau comisioane) care pot sa apara la momentul rezervarilor. In acest caz veti fi informat despre comisioanele aplicabile. JUST TRAVEL SRL isi rezerva dreptul de a transfera costurile generate de penalizarile de charge back.

Transfer Bancar / Virament:

Daca alegeti aceasta optiune de plata vi se va transmite prin e-mail o copie a facturii fiscale, pe baza careia puteti efectua plata. Trebuie sa tineti cont de faptul ca puteti opta pentru aceasta modalitate de plata doar daca mai exista cel putin 72 ore pana la termenul limita de emitere a biletului de avion/documentelor de calatorie.

Unicredit Bank

SWIFT CODE: BACXROBU

BANCA UNICREDIT BANK SA – RON : RO55BACX0000000031952000

BANCA UNICREDIT BANK SA – EUR : RO28BACX0000000031952001

Banca Transilvania 

SWIFT CODE : BTRLRO22

Banca Transilvania – RON :RO04BTRLRONCRT0P63969602


Cash:

Plata in numerar se poate face in LEI, EUR :

·         in sediul apartinand: JUST TRAVEL SRL 

·         in orice sucursala a Bancii Unicredit Bank sau Bancpost – in acest caz vi se va transmite prin fax sau e-mail o copie a facturii fiscale, in baza careia veti depune banii in contul specificat pe factura. Depunerile se fac direct in conturile curente, nu exista alte conturi dedicate.

Plata online cu cardul

Daca in momentul rezervarii pachetului de servicii turistice alegeti optiunea platii prin: “Card bancar online” , veti fi redirectionat catre site-urile securizate al procesatorilor de plati electronice ( Mobilpay.ro) unde veti avea posibilitatea sa revedeti informatiile de facturare si sa efectuati plata. Daca ati ales metoda de plata enumerata mai sus este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati. Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectueaza prin intermediul sistemului "3-D Secure" elaborat de organizatiile care asigura tranzactiile on-line la acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant. "3-D Secure" asigura in primul rand ca nicio informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata pe serverele magazinului online sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.

Important de stiut! - Pentru platile prin cardurile bancare, JUST TRAVEL SRL  nu percepe nici un comision!

In vederea finalizarii tranzactiei in conditii optime va trebui sa furnizati:

• Numele posesorului de card
• Codul cardului (cele 4 grupe de cifre mentionate pe fata cardului, fara spatii)
• Data expirarii cardului
• Codul CVV (ultimele trei cifre de pe spatele cardului inscriptionate pe banda cu semnatura)

Tranzactiile se vor efectua in lei, indiferent de cardul dumneavoastra, in conditiile agreate cu Banca emitenta a cardului dumneavoastra. Pentru efectuarea tranzactiei pe site-ul nostru, nu se percepe niciun comision suplimentar. 

Pentru consultanta privind efectuarea platilor online ne puteti apela la numarul: 021260 03 04

Plata card in Agentie:

In cazul in care nu doriti sa utilizati cardul dvs. bancar in sistem online, puteti sa achitati totusi cu acesta prin debitare la POS-urile care se gasesc in sediul agentiei de turism JUST TRAVEL SRL  .
Agentia de turism JUST TRAVEL detine echipamente POS instalate de: Unicredit Bank si Bancpost.

Vouchere de vacanta / Tichete de vacanta: ROMANIA

Salariatii pot primi din partea angajatorului vouchere de vacanta platite integral de angajator, pentru petrecerea vacantelor in Romania. Voucherele sunt nominale si nu se poate solicita agentiei contravaloarea acesta. Mai multe detalii aici: http://just-travel.ro/page/tichete-de-vacanta.html 


Clauze de neraspundere:

Site-ul www.just-travel.ro este un site cu continut informativ. JUST TRAVEL SRL  nu isi asuma nicio responsabilitate cu privire la corectitudinea si exactitatea informatiilor. Aceste informatii pot fi preluate automat din sisteme externe prin conexiuni informatice si pot fi confirmate de agentie numai in momentul efectuarii rezervarilor.
JUST TRAVEL SRL  garanteaza in niciun fel, explicit sau implicit, realitatea, actualitatea si integralitatea datelor si informatiilor prezentate pe site. Eventualele neconcordante sau erori care pot aparea la un moment dat intre continutul site-ului si informatiile reale nu implica nicio raspundere, de orice natura, pentru JUST TRAVEL SRL  .

Datele si informatiile accesibile publicului pe acest site nu constituie recomandari, garantii sau angajament din partea JUST TRAVEL SRL  .

JUST TRAVEL SRL  nu va putea fi tinuta raspunzatoare fata de nici o persoana/entitate pentru nici un fel de daune care ar rezulta, direct sau indirect, din utilizarea site-ului www.just-travel.ro sau ca urmare a oricarei erori sau omisiuni.

JUST TRAVEL SRL  actioneaza si ca agent pentru terti furnizori cum sunt: liniile aeriene, hoteluri, companii de inchiriat masini precum si alti furnizori de servicii turistice.

JUST TRAVEL SRL  nu-si asuma nici o responsabilitate pentru produsele si serviciile turistice oferite de furnizori si nu garanteaza in niciun fel (fie explicit sau implicit) acuratetea sau calitatea produselor si a serviciilor reflectate pe acest Site.


Modificari in termenii si conditiile de utilizare:

JUST TRAVEL SRL  poate aduce modificari termenilor si conditiilor de utilizare, fara a anunta acest lucru anterior in continutul site-ului. Va rugam, deci, sa recititi termenii si conditiile de utilizare de fiecare data cand accesati sau utilizati acest site. Utilizarea site-ului de catre dumneavoastra, ulterior modificarii acestor termeni, constituie acceptarea de catre dumneavoastra a termenilor si conditiilor modificate.

Aceste reguli sunt in conformitate cu legislatia romana in vigoare. Incalcarea prevederilor acestui document constituie o violare a drepturilor JUST TRAVEL SRL  si poate atrage raspunderea civila, contraventionala sau, dupa caz, penala a persoanei in culpa. Conflictele aparute in legatura cu termenii de utilizare ale site-ului vor fi supuse spre solutionare instantelor judecatoresti.

Acest site poate contine link-uri catre diverse site-uri. Atunci cand accesati aceste site-uri, va aflati implicit in afara site-ului www.just-travel.ro si aveti obligatia de a respecta termenii si conditiile de utilizare ale noilor site-uri accesate.


Date personale

·         Ce informații colectăm: nume, prenume, numar telefon, adresa domiciliu, adresa de e-mail, serie si nr. carte de identitate, serie si nr. pasaport, CNP, IP, data nasterii, varsta copiilor, apartenenta la sindicate, locul de munca, numele companiei (dacă este aplicabil), numărul de înregistrare TVA (daca este cazul).

·         Cum utilizăm datele dvs.: pentru scopuri de business și administrative (în special pentru a vă contacta și pentru a procesa comenzile pe care le plasați pe site-ul nostru), pentru a ne îndeplini obligațiile contractuale, pentru a de a promova bunurile și serviciile noastre și în legătură cu drepturile și obligațiile noastre legale.

·         Dezvăluirea datelor despre utilizatori către părți terte: minimul necesar pentru a ne indeplini obligatiile contractuale pe care le avem fata de dvs. - furnizorilor de servicii hoteliere, de transport, turistice, pentru funcționarea afacerii, pentru respectarea obligațiilor legale.

·         Cum sunt securizate datele dvs.: prin utilizarea de soluții tehnice si organizatorice precum: stocarea de informatii pe servere securizate, criptarea transferurilor de date către și de la serverele noastre utilizând tehnologia SSL, criptarea operatiunilor de plată pe site folosind tehnologia SSL, permiterea accesului la datele dvs. personale doar când este necesar, criptarea datelor personale, criptarea e-mailurilor, pseudonimizarea și/sau anonimizarea datelor personale.

Utilizatorii site-ului www.just-travel.ro isi pot exercita drepturile prevazute de Regulamentul (UE) 2016/679 (Regulamentul general privind protectia datelor), respectiv:

·         dreptul de a accesa datele și a primi informații despre utilizarea acestora;

·         dreptul de a cere corectarea și/sau completarea informațiilor (dreptul la rectificare);

·         dreptul de a cere ștergerea datelor (dreptul de a fi uitat);

·         dreptul de a restricționa utilizarea datelor;

·         dreptul de a primi datele într-un format portabil;

·         dreptul de a se opune prelucrarii datelor;

·         dreptul de a-si retrage consimțământul pentru prelucrarea datelor;

·         dreptul de a apela către o autoritate de supraveghere.

 prin transmiterea unei cereri catre adresa de e-mail: office@just-travel.ro

Pentru detalii privind prelucrarea datelor cu caracter personal de catre JUST TRAVEL SRL  , puteti accesa site-ul www.just-travel.ro sectiunea Politica de confidentialitate.