074 300 99 00
Solicita oferta
Filtreaza dupa
Transport
Plecare
Pret pe persoanaAjman sau Ujman (in araba), este cel mai mic stat al Emiratelor. situate de-a lungul Golfului Persic. Invecinat la sud cu emiratul Sharjah si la nord cu emiratul Umal-Quawin, in subordonarea sa se afla trei regiuni geografice, Al Ajman, care este si capitala emiratului, Masfut si Manama, doua centre agricole foarte importante ale zonei.

Suprafata emiratului este de doar 270 de kilometri patrati, Ajman detine 95% din numarul locuitorilor emiratului, populatia fiind de aproximativ 36.000, in anul 1980, dar a crescut simtitor, prin migratia populatiei, din emiratele vecine. Datorita boomului economic din anii 90, propulsat de mari investitii facute de catre diverse companii si investitori particulari, atrasi in special de proprietatile gen freehold, Ajman a avut o perioada foarte infloritoare din punct de vedere economic si social. Dovada acestui fapt sunt cele 15 hoteluri foarte moderne, mall-uri, complexe de agreement sala de cinema si infrastructura orasului

O alta dovada a infloririi orasului este si Universtitatea de Medicina aflata in oras, care este singura din emirate, care detine propriul spital, unde studentii pun in practica, cunostintele teoretice asimilate la cursuri. Universitatea a fost deschisa in anul 2008, iar spitalul de care apartine este cel mai important prestator de servicii medicale din zona.

Ajman detine in jur de 1600 de taxiuri, apartinand celor patru operatori principali. Tariful de baza, pentru inchirearea unui taxi, este de 3 dinari pe zi iar dupa apusul soarelui, pretul se modifica la 4 dinari. In oras puteti ajunge cu avionul, din Dubai sau Sharjah, cu microbuze sau taxiuri, drumul parrcurgandu-se in cel mult patruzeci de minute.

Cazarea este foarte accesibila,asa cum aminteam mai sus, orasul detinand 15 hoteluri moderne, dintre care amintim Dana Beach Resort(care detine si un restaurant; nu serveste bauturi alcoolice), Kempinski Hotel Ajman, The Ajman Palace, Ewan Ajman Suites Hotel, Dream Palace Hotel, Ramada Hotel& Suites Ajman, Al Samu Hotels, Tulips Inn Royal Suites Ajman, Crown Palace, Royal Palace, Sara Hotel, Belfort Hotel si Safari Hotel Apartaments. Majoritatea acestor hoteluri detin plaje private, unde puteti face plaja sau inota, de asemenea mai detin sali de conferinte, unde se pot organiza diverse evenimente culturale si economice, toate oferit un nivel ridicat de confort si stil.

Momentan nu exista oferte introduse pentru aceasta categorie. Va rugam sa ne contactati prin e-mail sau telefon pentru o oferta mai completa.

Daca oferta dorita nu se afla in lista de mai sus, te rugam

Cere ofertă personalizată!