074 300 99 00
Solicita oferta
Filtreaza dupa
Transport
Plecare
Pret pe persoanaAyia Napa este o statiune situata in partea de est a insulei Cipru, potrivita pentru intreaga familie si pentru amatorii de sporturi acvatice.

Printre reperele turistice ale orasului se numara Manastirea Ayia Napa, Muzeul Marin Pierides si parcul de distractii Water World (unul dintre cele mai mari parcuri tematice din Europa). Portul din Ayia Napa este un loc frumos, potrivit pentru a servi masa la una dintre tavernele sau cafenelele care populeaza zona.

Plajele cu nisip fin, albastrul marii si apa limpede atrag mii de turisti din toate colturile lumii. Nissi Beach este o plaja cu nisip alb preferata de numerosi turisti pentru peisajul grozav, multimea de distractii de zi si de noapte si pentru apa curata. Zona este potrivita pentru windsurfing si paragliding. Piata centrala din Ayia Napa, in special vara, se transforma intr-o scena deschisa cu spectacole si dansuri traditionale. Ayia Napa poate fi descris fiind “capitala distractiei”, numeroase cluburi, baruri si discoteci ofera diverse stiluri de muzica, spectacole, dansatori, DJ si MC. Zona este potrivita pentru water skiing, windsurfing, canoe, scubadiving si navigatul cu barci de mare viteza.

Momentan nu exista oferte introduse pentru aceasta categorie. Va rugam sa ne contactati prin e-mail sau telefon pentru o oferta mai completa.

Daca oferta dorita nu se afla in lista de mai sus, te rugam

Cere ofertă personalizată!