074 300 99 00
Solicita oferta
Filtreaza dupa
Plecare
Pret pe persoanaZgomotoase si frenetice, Kuta si Legian sunt epicentrul turismului de masa in Bali. Desi , cel mai des , acesta este locul in care se opresc vizitatorii in Bali, regiunea nu este chiar pentru oricine.

Kuta are stradute inguste si urate, agglomerate de cafenele ieftine, magazine pentru surfer, scutere si vanzatori ambulanti de tricouri. Noile mall-uri si hoteluri de lant din zona , demonstreaza ca farmecul regiunii inca nu s-a pierdut.

Legian se adreseaza in special turistilor mai in varsta ( unii spun ca in Kuta , turistii se duc dupa ce se casatoresc). Este la fel de comercial si ofera o gama larga de hoteluri situate in apropierea plajei, dedicate mai ales familiilor. Cuibarit intre Kuta si Seminyak, este mai putin aglomerat decat Kuta, si totusi nu atat de trendy ca Seminyak.

Legian ofera un raport bun calitate pret si ofera foarte multe posibilitati de petrecere a timpului liber, de la shopping, inot, mancare buna, spa-uri de top si surfing. Pe plaja Jalan Melasti gasiti o piata imensa cu produse traditionale balineze si souveniruri.

Momentan nu exista oferte introduse pentru aceasta categorie. Va rugam sa ne contactati prin e-mail sau telefon pentru o oferta mai completa.

Daca oferta dorita nu se afla in lista de mai sus, te rugam

Cere ofertă personalizată!