074 300 99 00
Solicita oferta
Filtreaza dupa
Plecare
Pret pe persoanaNusa Dua se traduce literal 'Cele doua Insule' – desi sunt de fapt doua promontorii care inainteaza in mare, fiecare cu un mic templu in varf. Nusa Dua , insa, este recunoscuta mai mult pentru resorturile sale in care lasi in urma haosul insulei.

Construita in anii 1970, Nusa Dua a fost conceputa sa concureze cu cele mai mari resort-uri din lume. Si desi in varf de sezon chiar poate fi comparata cu acestea, in perioadele din extra sezon este un pic dezolanta.

Insa in imediata apropiere, la doar 4 km nord de Nusa Dua se afla oraselul Benoa. O regiune joasa bordata de hoteluri dedicate familiilor cu copii. Combinatia de plaje cu nisip alb si ape calme o fac o destinatie alternative grozava, unde te poti bucura de o vacanta activa datorita multitudinii de sporturi nautice ce pot fi practicate aici: jet skis, pescuit sportive, parasailing si banana…..

Insa, pe langa toate aceste activitati generatoare de adrenalina, peninsula Tanjung Benoa adaposteste si numeroase atractii culturale precum : cea mai buna scoala de gatit mancaruri balineze, si cateva temple interesante.

Momentan nu exista oferte introduse pentru aceasta categorie. Va rugam sa ne contactati prin e-mail sau telefon pentru o oferta mai completa.

Daca oferta dorita nu se afla in lista de mai sus, te rugam

Cere ofertă personalizată!