021 260 03 04
Solicita oferta
Filtreaza dupa
Transport
Plecare
Destinatie
Tip de masa
Pret pe persoanaI se mai spune “Orasul Ingerilor” sau “Krungthep” in thailandeza. Indiferent de nume insa, Bangkok este capitala Thailandei si hub-ul celor mai importante activitati comerciale si economice ale regatului. Aprecierea i se datoreaza insa si turistilor, fascinati de numarul mare de atractii pe care le-au gasit in capitala: temple, palate, muzee, centre comerciale si cea mai mare piata in aer liber din Asia (Chatuchak). Ca sa eviti sa stai ore intregi in taxi la orele de varf, foloseste Skytrain-ul (BTS) sau metroul (MRT) atunci cand doresti sa vizitezi un obiectiv turistic. La cele mai multe dintre ele se poate ajunge cu unul din aceste mijloace de transport.

Silom a fost multa vreme centrul comercial al Bangkok-ului; acum este centrul bancar al orasului, dar si zona in care sunt concentrate cele mai multe magazine de bijuterii. Dupa lasarea intunericului, Silom se transforma intr-o locatie de noapte foarte celebra.

Sukhumvit Road este considerat adesea centrul orasului, pentru ca aici se intersecteaza mare parte din strazi; aici exista o gama variata de restaurante, hoteluri mici si confortabile, dar si hoteluri luxoase, cluburi de noapte si multe magazine. Seara insa, trotuarul strazii se transforma intr-o adevarata piata de noapte.

Sortare dupa:
Transport:
Plecare din:
Nopti:
Data plecarii:
Adulti:
Copii:
Pentru data de nu s-a gasit nici o oferta. Mai jos gasiti ofertele pentru data de .
Transport:
Plecare din:
Nopti:
Data plecarii:
Adulti:
Copii:
Pentru data de nu s-a gasit nici o oferta. Mai jos gasiti ofertele pentru data de .
Sortare dupa:

Daca oferta dorita nu se afla in lista de mai sus, te rugam

Cere ofertă personalizată!