074 300 99 00
Solicita oferta
Filtreaza dupa
Transport
Plecare
Pret pe persoanaDubai se află direct în Deşertul Arabiei. Cu toate acestea, topografia Dubai este semnificativ diferită de cea a porţiunii de sud a Emiratelor Arabe Unite, în care o mare parte din peisajul Dubaiului este subliniată de modele de deşert de nisip, în timp ce pietrişul domina o mare parte din regiunea de sud a ţării. Nisipul este compus in cea mai mare parte din cochilii si corali zdrobiti şi este fin, curat şi alb.

Dubai este unul dintre cele sapte emirate care formeaza Emiratele Unite. Dubaiul are o lunga traditie comerciala care a atras vizitatori din Orientul Mijlociu si regiunile invecinate. Astazi Dubai este gazda pentru un numar crescand de vizitatori din Occident si Orientul Indepartat. Orasul atrage calatorii care cauta ceva nou si diferit, oferind facilitati internationale impreuna cu aventura Orientului Mijlociu si destinatii exotice cu un stil de viata cosmopolitan.

Dubai este capitala nedisputata a sporturilor din Orientul Mijlociu, gazduind evenimente de talie mondiala care atrag printre cele mai mari nume impreuna cu sportul respectiv, fie ca e vorbe de golf, tenis, curse de cai, curse de barci, rugbi sau navigatie.

Obiective turistice:

Dubai Soukul: De neratat pentru turişti este bazarul din Dubai, situat în partea veche a oraşului, unde se vând cantităţi impresionante de aur dar şi mirodenii şi ciocolata din lapte de cămilă, cu specific local, unde preţurile finale pot ajunge chiar şi la 60% din preţurile cerute iniţial.

Burj Khalifa: Este cea mai înaltă clădire din lume, ce măsoară 829,8 metri, fiind construită în aproape cinci ani, mai exact în perioada 2004 - 2009 şi a costat nici mai mult nici mai puţin de 1,5 miliarde de dolari. Accesul în turn se face cu un lift care opreşte la etajul 124 şi de unde turiştii pot admira atât Dubaiul vechi cât şi Dubaiul nou.

Momentan nu exista oferte introduse pentru aceasta categorie. Va rugam sa ne contactati prin e-mail sau telefon pentru o oferta mai completa.

Daca oferta dorita nu se afla in lista de mai sus, te rugam

Cere ofertă personalizată!