074 300 99 00
Solicita oferta
Filtreaza dupa
Plecare
Pret pe persoanaEgiptul este o tara mistica si pierduta in negura timpurilor, care a atras dintotdeauna vizitatori din intreaga lume. Acest tinut se dovedeste a fi unul al contrastelor, unde anticul convietuiste armonios cu modernul, de la impunatoarele piramide la apa Nilului si tinutul Luxorului, de la faimoasele plaje de pe tarmul Marii Rosii la Sharm El Sheikh.

Civilizatiile anterioare au contribuit la crearea unor peisaje care astazi se dovedesc a fi printre cele mai spectaculoase de pe mapamond. Aici puteti vizita temple antice, piramidele si Sfinxul si explora fascinanta viata subacvatica a Marii Rosii.

O contributie esentiala la inflorirea acestei civilizatii de-a lungul a 5000 de ani a avut-o Nilul, care, adunand apele din intreaga Africa, strabate desertul de la Abu Simel pana la delta de la varsarea in Marea Mediterana, de-a lungul sau aflandu-se cele mai vechi orase si cele mai marete monumente ale tinutului. Cerul fara nori binecuvanteaza si el tinutul, iar soarele cald hraneste trei recolte anual.

Momentan nu exista oferte introduse pentru aceasta categorie. Va rugam sa ne contactati prin e-mail sau telefon pentru o oferta mai completa.

Daca oferta dorita nu se afla in lista de mai sus, te rugam

Cere ofertă personalizată!