074 300 99 00
Solicita oferta
Filtreaza dupa
Transport
Plecare
Pret pe persoanaEl Gouna este o statiune turistica dezvoltata de familia antreprenorului Samih Sawiris pe tarmul Marii Rosii, la 22 de kilometri nord de Aeroportul International Hurghada. La inceputul anilor ’90, Sawiris cauta un loc sa-si consuitruiasca o vila pe litoral si un mic debarcader pentru iahturile sale. Treptat, fascinati de splendoarea apelor albastre si a muntilor din fundal, tot mai multi amici cu bani i-au cerut milionarului sa i se alature. Asa a aparut acest tanar si exclusivist oras, “un paradis in desert”, cum mai este denumit.

In prezent, El Gouna gazduieste 18 spectaculoase hoteluri de lux si numeroase case de vacanta, fiecare avand in fata o proprie portiune de plaja. Un hotel de sase stele se afla in prezent in constructie. Cladirile de vacanta sunt legate intre ele prin intermediul unor canale, strabatute de mici poduri de piatra. Practic, iahtul este considerat principalul mijloc de transport in El Gouna.

In plus, statiunea s-a specializat in sporturi nautice, fiind o destinatie ideala pentru pasionatii de scuba diving, windsurfing, kitesurfing, schi nautic, parasailing si snorkelling. El Gouna se lauda si cu doua terenuri de golf gandite de cei mai cunoscuti arhitecti in domeniu. De asemenea, in oras a fost construit si un modern spital, specializat in chirurgie estitica dar si un aeroport privat, destinat curselor charter.

Momentan nu exista oferte introduse pentru aceasta categorie. Va rugam sa ne contactati prin e-mail sau telefon pentru o oferta mai completa.

Daca oferta dorita nu se afla in lista de mai sus, te rugam

Cere ofertă personalizată!