074 300 99 00
Solicita oferta
Filtreaza dupa
Plecare
Pret pe persoanaEmiratele Arabe Unite (EAU) sunt cunoscute drept taramul negustorilor. Locuitorii celor sapte principate care alcatuiesc EAU – Abu Dhabi, Dubai, Sharjah, Ajman, Fujairah, Ras al Khaimah si Umm al Qaiwain – au aceasta indeletnicire de secole intregi. Faceau negustorie pe mare, de-a lungul coastelor Golfului Persic.In 1820, dupa lungi negocieri cu britanicii satui de atatea atacuri asupra vaselor lor, a avut loc un armistitiu, iar principatele au devenit cunoscute sub denumirea de Statele Armistitiului. In 1971, au devenit independente si au format EAU.

Cel mai mare stat, Abu Dhabi, este si cel mai mare producator de petrol, insa Dubai (prin portul sau) are una dintre cele mai mari facilitati maritime din lume. Coasta Golfului are foarte multe intinderi mlastinoase sarate, in vreme ce interiorul tinutului este recunoscut pentru campiile desertice aride (mai putin de 1,2% din terenul EAU este arabil). In afara de petrol, natura nu a fost foarte darnica in EAU, de aceea poate si locuitorii sai au inceput sa-si construiasca tot ce aveau nevoie. Asa se explica aparitia insulelor de vis in mijlocul desertului, cu toate facilitatile necesare.

In timp, EAU a devenit una dintre cele mai ravnite destinatii pentru afaceri si agrement. Ai soare, nisip, mare turcoaz si multe zone de shopping – emiratele sunt imbatabile in privinta acestor oferte. La care se adauga restaurantele excelente, evenimentele spectaculoase, cultura interesanta si serviciile ireprosabile.

Momentan nu exista oferte introduse pentru aceasta categorie. Va rugam sa ne contactati prin e-mail sau telefon pentru o oferta mai completa.

Daca oferta dorita nu se afla in lista de mai sus, te rugam

Cere ofertă personalizată!