074 300 99 00
Solicita oferta
Filtreaza dupa
Transport
Plecare
Pret pe persoanaEstoril este o statiune litorala situata in Portugalia si este ideala pentru turistii care cauta o destinatie de vacanta variata. Peisajele unice si vestigiile valoroase reusesc sa atraga anual un numar mare de turisti. Estoril face parte, alaturi de Cascais, din Triunghiul de Aur, zona renumita printre surferi si jucatorii de golf. Apele termale, plajele cu nisip fin si apele linistite (catre mal) sunt si ele pe lista de atractii ale statiunii.

Cea mai aglomerata plaja din Estoril este Praia do Tamariz iar Praia do Guincho atrage surferi cu experienta. In Estoril se afla un casino deosebit de cunoscut, unul dintre cele mai mari din Europa, acesta fiind resedinta lui Juan de Burbon.

Sezonul carnavalelor incepe la jumatatea lunii iunie, perioada in care orasul ofera o atmosfera de festival, cu dansuri traditionale in strada si petreceri. Primavara devreme si toamna sunt perioadele potrivite pentru vizitatorii pasionati de golf. Martie si octombrie sunt lunile recomandate pentru a explora Estoril, insa cu accent mai putin pe plaja.

Momentan nu exista oferte introduse pentru aceasta categorie. Va rugam sa ne contactati prin e-mail sau telefon pentru o oferta mai completa.

Daca oferta dorita nu se afla in lista de mai sus, te rugam

Cere ofertă personalizată!