074 300 99 00
Solicita oferta
Filtreaza dupa
Transport
Plecare
Pret pe persoanaHurghada – statiunea ce ofera un sejur linistit pe malul Marii Rosii! Orasul a fost fondat in secolul al XX-lea, iar din anii 1980 a fost extins continuu de investitori egipteni si straini pentru a deveni lider al litoralului de la Marea Rosie. Orasul ofera facilitati sportive acvatice pentru surferi, yachtsmen, scafandri si snorkelers.

Hurghada se intinde pe aproximativ 36 km de-a lungul litoralului, si nu este departe de desertul din jur. Statiunea este o destinatie pentru turistii egipteni din Cairo, precum si pentru turistii din Europa, in special italieni si germani.

 Statiune in plina dezvoltare, Hurghada are foarte multe hoteluri de 4 si 5*, dedicate familiilor cu copii, acestia avand la dispozitie locuri de joaca special amenajate, mini club si tobogane cu apa. Insa exista si resorturi dedicate doar adultilor.

Printre cele mai importante atractii turistice, se numara: Moscheea Al Mina - cu o arhitectura spectaculoasa si unica, situata pe Coasta Marii Rosii; Moscheea Abdulmoneim Riadh – ce dispune de 2 minarete si o arhitectura islamica clasica. Acvariul Marii Rosii, prezinta un numar impresionant de specii care traiesc in mare, iar daca sunteti pasionati de scuba diving, aici aveti posibilitatea de admira de aproape creaturile si plantele marine. In zona Sekalla, nu trebuie ratata strada Sheraton, principala artera comerciala a zonei, unde veti vedea numeroase magazine, buticuri, restaurante si cafenele. Excursiile optionale sunt sufletul vacantelor in Hurghada; aici poti face snorkeling la recifele de corali sau croaziera pe Marea Rosie.

Momentan nu exista oferte introduse pentru aceasta categorie. Va rugam sa ne contactati prin e-mail sau telefon pentru o oferta mai completa.

Daca oferta dorita nu se afla in lista de mai sus, te rugam

Cere ofertă personalizată!