074 300 99 00
Solicita oferta
Filtreaza dupa
Transport
Plecare
Pret pe persoanaSpunand Bali, gandurile iti zboara la un paradis tropical.
Bali este cea mai populară insulă din Indonezia, fiind una dintre cele mai atractive destinații turistice din lume, datorită surselor variate de divertisment, ce includ: surfing, scufundări, pescuit, excursii în junglă, turism cultural, yoga, masaj balinez etc.

Aflată în emisfera sudică, în zona tropicală, între insulele Java, Sumatra și Lombok, Bali atrage peste 4 milioane de turiști anual, datorită climei calde și a nenumăratelor posibilități de a petrece o vacanță de vis.

Insula Zeilor este un ținut al discrepanțelor, un melanj între modern și tradițional, între opulență și sărăcie. Cultura bogata si diversificata se face simtita in viata de zi cu zi, de la cele ma frumoase ofrande de flori pe care le gasesti pretutindeni, la procesiunile religioase vesele ale localnicilor in haine colorate, la muzica traditionala si dansurile specifice, aproape nepamantene. Mijlocul insulei este  dominat de conurile vulcanice ale munților centrali și de templele de pe deal, cum ar fi Pura Luhur Batukau (unul dintre cele 10 000 de temple ale insulei), în timp ce cel mai înalt vârf, Gunung Agung, este centrul spiritual al insulei.

Momentan nu exista oferte introduse pentru aceasta categorie. Va rugam sa ne contactati prin e-mail sau telefon pentru o oferta mai completa.

Daca oferta dorita nu se afla in lista de mai sus, te rugam

Cere ofertă personalizată!