074 300 99 00
Solicita oferta
Filtreaza dupa
Plecare
Pret pe persoanaLiban (Republica Libaneza) este o tara din Asia de Sud-Vest, situata pe tarmul estic al Marii Mediterane. La nord si est, Liban se invecineaza cu Siria, iar la sud cu Israel. Cele mai vechi dovezi ale civilizatiei in Liban dateaza de mai mult de sapte mii de ani. Liban a fost casa fenicienilor, o cultura maritima care a inflorit timp de peste o mie de ani ( c. 1550-539 i.Hr.). In 64 i.Hr., regiunea a intrat sub dominatia Imperiului Roman si in cele din urma a devenit unul dintre cele mai importante centre ale crestinismului. In cele din urma regiunea a intrat sub dominatia Imperiului Otoman, o situatie politica care a durat timp de secole. Inainte de Razboiul civil libanez (1975-1990), tara a cunoscut o perioada de prosperitate relativa calma si de renume, condusa de turism, agricultura si sectorul bancar.

Datorita puterii sale financiare si a diversitatii, Liban, a fost cunoscut in zilele sale de glorie in calitate de "Elvetia Orientului". Acesta a atras un numar mare de turisti, astfel incat capitala Beirut a fost mentionata ca "Parisul Orientului Mijlociu". La sfarsitul razboiului, au existat eforturi sustinute pentru a revigora economia si refacerea infrastructurii nationale. Populatia din Liban cuprinde o mare varietate de grupuri etnice si religii. Localnicii sunt foarte primitori. Nu trebuie sa va fie teama sa le solicitati informatii deoarece cei mai multi dintre ei vor face tot posibilul pentru a va ajuta. Cu toate acestea este recomandat sa se evite orice comentariu la politica si religie.

Momentan nu exista oferte introduse pentru aceasta categorie. Va rugam sa ne contactati prin e-mail sau telefon pentru o oferta mai completa.

Daca oferta dorita nu se afla in lista de mai sus, te rugam

Cere ofertă personalizată!