074 300 99 00
Solicita oferta
Filtreaza dupa
Transport
Plecare
Pret pe persoanaLimassol joaca mai multe roluri importante in dezvoltarea Insulei Cipru si anume este al doilea oras ca marime, principalul port al insulei, centrul de fabricare, prelucrare si desfacere a vinului dar si o statiune turistica, un oras dezvoltat liniar pe marginea coastei, de-a lungul marii.

Limassol sau Lemesos este recunoscut pentru caracterul voios a localnicilor. Renumele ii este sustinut si doua dintre cele mai importante festivaluri ale statului, Carnavalul din Cipru la care oamenii se imbraca ca de bal, au loc parade si festivitati si Festivalul Vinului.

Printre reperele turistice ale orasului se numara Atelierul de ciocolata Platres, Castelul Kolossi, Biserica Agia Napa, Muzeul Vinului, Amfiteatru Curium, Manastirea Kykkos – una dintre cele mai faimoase din Cipru si Ruinele orasului Amathus. Gradina Zoologica din Limassol este casa pentru numeroase specii de animale, pasari si reptile: suricate, babuini, ponei, papagali, bufnite, lebede negre, rate mandarin, broasca testoasa africana, iguana si multe altele.

Statiunea ofera numeroase localuri de divertisment, plaje frumoase si o atmosfera idilica. Plaja Paramali este intinsa cat vezi cu ochii si are nisip auriu.Zona este ideala pentru kite-surfing.

Cel mai mare mall din Cipru se afla in Limassol, in zona Zakaki si are aproximativ 150 de magazine si locuri unde se poate lua masa. Viata de noapte este intensa – numeroase cluburi, baruri si pub-uri isi asteapta oaspetii pentru a petrece impreuna pana in zori.

Limassol este o destinatie potrivita pentru echitatie, fotbal, sporturi nautice – windsurfing, parasailing, scufundari, snorkeling, pescuit, kite surfing si ciclism.

Momentan nu exista oferte introduse pentru aceasta categorie. Va rugam sa ne contactati prin e-mail sau telefon pentru o oferta mai completa.

Daca oferta dorita nu se afla in lista de mai sus, te rugam

Cere ofertă personalizată!