074 300 99 00
Solicita oferta
Filtreaza dupa
Transport
Plecare
Pret pe persoanaLisabona, capitala Portugaliei, este un oras pitoresc ce ofera locuitorilor si turistilor sai istorie, muzica, arhitectura, religie, arta si cultura. Lisabona este unul dintre principalele puncte de interes din Portugalia, un adevarat muzeu in aer liber!

Daca ai nevoie de un motiv pentru a alege aceasta destinatie pentru urmatoarea vacanta, iata cateva: oceanograful din Lisabona este unul dintre cele mai mari si fascinante acvarii din lume, cartierul Alfama – locul unde se gasesc unele dintre cele mai frumoase cladiri istorice, “ascunse” pe stradutele intortocheate. Manastirea Jeronimos, unul dintre cele mai frumoase locuri din oras, este un monument impresionant cu o importanta insemnatate istorica si culturala. Turnul Belem este poate una dintre cele mai frumoase contructii in stil manuelin din lume, locul unde este inmormantat Vasco da Gama. Mercado da Ribeira – una dintre cele mai frumoase piete de mancare din Europa unde veti gasi diverse tipuri de mancare.

Momentan nu exista oferte introduse pentru aceasta categorie. Va rugam sa ne contactati prin e-mail sau telefon pentru o oferta mai completa.

Daca oferta dorita nu se afla in lista de mai sus, te rugam

Cere ofertă personalizată!