021 260 03 04
Solicita oferta
Filtreaza dupa
Transport
Plecare
Pret pe persoanaQawra este un oras in Malta. Acesta este situat la nord-est de insula Malta, iar impreuna cu Bugibba formeaza o parte a Golfului Sf. Paul. Desi nu exista o plaja, multi oameni inoata si fac baie langa stanci, care ofera un spatiu amplu pentru scaldat la soare. Acesta este popular pentru turistii carora le place sa mearga la mare pe timp de noapte.

Qawra este, de asemenea, site-ul cu multele turnuri construite de Ordinul Cavalerilor Sf. Ioan. Turnul Qawra este acum un restaurant.

Orasul este casa pentru mai multe activitati sportive desfasurtate in apa, inclusiv plimbari banana trasa de barca si barci de viteza. Zona este, de asemenea, bine cunoscuta sub numele de zona "turistica" a Maltei, datorita multitudinii de baruri care difuzeaza meciurile de fotbal britanic. Vara, temperaturile pot ajunge pana la 40°C, cu o medie de peste 30°C.

Momentan nu exista oferte introduse pentru aceasta categorie. Va rugam sa ne contactati prin e-mail sau telefon pentru o oferta mai completa.

Daca oferta dorita nu se afla in lista de mai sus, te rugam

Cere ofertă personalizată!