074 300 99 00
Solicita oferta
Filtreaza dupa
Transport
Plecare
Pret pe persoanaIntins pe o suprafata de aproximativ 1700 de kilometri, orasul Ras Al-Khaimah (Ras Al Khamayah) este situat in apropierea Dubaiului, pe nordul coastei continentale chiar pe tarmul Golfului Persic. Condus de emirul bin Al Asqr Qasami, orasul a mai purtat, de-a lungul istorie, si numele de Julfar, pe vremea cand aici isi aveau teritoriile Azdii, descendenti ai tribului Khamal. O alta acceptiune a numelui orasului este “Primul dintre cele patru corturi”, termen ce provine din limba araba.

Beneficiind de un aeroport extrem de modern pe care opereaza cursele companiilor mai mari, dar si cele de distante medii si mici, inclusive low-cost, orasul este foarte renumit prin conditiile de cazare, locurile de luat masa, cluburile de golf, plajele sale superbe, cu nisip foarte fin si ape limpezi si datorita imensei suprafete de viata salbatica, neamenajate, in care puteti urmari indeaproape desfasurarea vietii salbatice.

Alcoolul nu este prohibit, dar nu se gaseste spre vanzare in orice locatie, fiind vandut numai in anumite supermarketuri sau oferit doar in anumite restaurante. In ceea ce priveste regulamentul hainelor pe care le purtati, un fapt imbucurator este ca nu aveti absolut nici o limitare, in acest sens, spre deosebire de alte orase sau zone de pe cuprinsul Emiratelor Arabe Unite.

Ca optiuni de a va petrece vacanta in Ras Al-Khamayah, vom incepe cu distractiile pe plaja. Plajele din zona sunt uluitor de frumoase, in special datorita nisipului extrem de fin, aici putand beneficia de servicii ce include sporturi de apa, inot, scufundari, snorkeling, windsurfing, plimbari de agreement cu barci cu panze sau cu motor. Activitatile sunt foarte variate si se adreseaza atat adultilor, cat si copiilor, unde natura inconjuratoare va va oferi o experienta de neuitat. Distractiile pe plaja sau asa numitele petreceri pe plaja, vin sa se combine in mod fericit, si reprezinta un al doilea mod de a va petrece serile, pe timpul sederii dumneavoastra. In lunile de iarna din Ras Al-Khamayah, serile se pot petrece intr-o atmosfera de euforie si exuberanta, in cadrul petrecerilor pe plaja, care permite oaspetilor sa danseze pe muzica dj-ilor sau pe muzica live, a unor formatii de muzica de toate genurile. De asemenea, pe plaje, puteti lua parte la activitati de gen wine&dinner, nimic nefiind mai placut decat sa aveti in fata gustari delicioase sau sa sorbiti un cockatil, in timp ce va relaxati sau cititi o carte.

Momentan nu exista oferte introduse pentru aceasta categorie. Va rugam sa ne contactati prin e-mail sau telefon pentru o oferta mai completa.

Daca oferta dorita nu se afla in lista de mai sus, te rugam

Cere ofertă personalizată!