074 300 99 00
Solicita oferta
Filtreaza dupa
Transport
Plecare
Pret pe persoanaItalia este o locatie de schi preferata de turistii din intreaga lume pentru  pantele "de rasa" ,partiile de schi celebre de Cupa Mondiala din Dolomiti si zonele extinse cu foarte multa zapada, ca de exemplu paradisul de zapada prafoasa Livigno. Confort à la Alpi şi cabane traditionale va asteapta in domeniile schiabile din Tirolul de Sud - mult soare gratuit! Italia ofera un amestec perfect  de cultura, bunatati culinare și activitati sportive!

Frumusetea peisajelor din muntii Dolomiti este de-a dreptul impresionanta, contribuind la plasarea statiunilor din aceasta zona , precum : Cortina D’Ampezzo, Madonna di Campiglio si Selva/Sella Ronda – pe primele locuri in topul destinatiilor de schi din Italia. Sporturi de iarna pot fi practicate si in zona centrala a Italiei, in statiuni precum Abetone (Tuscany), Campo Imperatore (Abruzzo) si chiar mai jos, spre Muntele Etna in Sicilia.

Momentan nu exista oferte introduse pentru aceasta categorie. Va rugam sa ne contactati prin e-mail sau telefon pentru o oferta mai completa.

Daca oferta dorita nu se afla in lista de mai sus, te rugam

Cere ofertă personalizată!