074 300 99 00
Solicita oferta
Filtreaza dupa
Plecare
Pret pe persoanaTara noastra se bucura de un profil bogat al statiunilor balneare. Bogatiile naturale ale Romaniei au ajutat statiunile sa se dezvolte in adevarate oaze de relaxare si liniste. Cu mic, cu mare, turistii romani si straini se aduna anual in aceste statiuni pentru a profita de izvoarele minerale, apele termale si de aerul proaspat pe care statiunile balneare le ofera.

România beneficiază de o mulțime de stațiuni balneare, care tratează diferite afecțiuni, de la cele neurologice, cardiovasculare, respiratorii, hepato-biliare, renale, digestive, ginecologice, dermatologice până la reumatismale şi articulare.
Turismul balnear din țara noastră se dezvoltă rapid, centrele moderne de relaxare, tratament și terapie de pe piața romanească oferă servicii specializate, bazate în general pe proprietățile curative ale apelor termale, ale nămolului sau ale sării care se îmbină perfect cu arhitectura zonelor.

În ultimii ani şi în sectorul balnear s-au realizat investiţii majore, astfel că s-a ajuns ca unele staţiuni să rivalizeze cu staţiuni de marcă din Europa.

 

Momentan nu exista oferte introduse pentru aceasta categorie. Va rugam sa ne contactati prin e-mail sau telefon pentru o oferta mai completa.

Daca oferta dorita nu se afla in lista de mai sus, te rugam

Cere ofertă personalizată!