074 300 99 00
Solicita oferta
Filtreaza dupa
Plecare
Pret pe persoanaDelta Dunarii este un paradis nedeclarat al tarii noastre, o oaza de liniste din care nu ai mai pleca odata ce ai petrecut chiar si cateva ore acolo. Pe langa culorile vii ale vegetatiei care te-nconjoara din toate partile, poti sa-ti incanti privirea din spatele aparatului de fotografiat cu nenumaratele specii de pasari și animale. 

Delta Dunarii este unul dintre locurile pe care trebuie sa le bifezi pe lista ta de calatorii, iar curiozitatile prezentate mai jos  te vor convinge si mai tare:

Delta Dunarii este singura delta din lume declarata in intregime rezervatie a Biosferei, fiind inclusa in Lista Patrimoniului Universal Cultural și Natural UNESCO.

Are un patrimoniu cultural incredibil de bogat. Asa cum am mentionat anterior, Delta Dunarii este una dintre cele mai bine conservate delte din lume.

Prima data mentionat de Herodot în jurul secolul IV i.Hr., acest loc nu este inca pe deplin afectat de mana omului si are in prezent o populație destul de mica, de 15.000 de locuitori. Cu toate acestea, prezenta umana in Delta dateaza cu 5000 ani i.Hr. Multe dintre artefactele datate din timpuri preistorice, precum si mai multe urme ale culturilor grecesti, bizantine si romane antice, sunt inca prezente aici.

Momentan nu exista oferte introduse pentru aceasta categorie. Va rugam sa ne contactati prin e-mail sau telefon pentru o oferta mai completa.

Daca oferta dorita nu se afla in lista de mai sus, te rugam

Cere ofertă personalizată!