074 300 99 00
Solicita oferta
Filtreaza dupa
Transport
Plecare
Pret pe persoanaSintra orasul palatelor si al gradinilor nu trebuie sa lipseasca din tolba unui calator autentic. Situat la 25 km de Lisabona, o calatorie cu trenul pana aici te poate relaxa si bucura cum nu-ti imaginezi.

Sintra te cucereste prin obiectivele turistice aflate la tot pasul. Printre acestea mentionam :Palatul Pena, pare desprins dintr-un basm colorat, culorile vesele in care este vopsit palatul te incarca cu o energie aparte si te determina sa devii un pasionat al fotografiei; Castelul Maurilor , construit in secolul al IX-lea de către maurii nord-africani, fortăreața prilejuiește niște panorame de-a dreptul magnifice; Parcul si Palatul Monserrate- interiorul clădirii mogule este placat cu mozaic în stil indian, în timp ce clădirea în sine este înconjurată de grădini cu plante exotice, de domenii de vânătoare și o fermă; Palatul Național - este o clădire construită pe locul unui castel antic de origine maură, fiind astăzi de un alb imaculat, cu turnuri de poveste; Palatul Quinta de Regaleira-construit în stil gotic, de unul dintre cei mai bogați oameni ai Portugaliei, palatul este o clădire impresionantă. Ceea ce îl face și mai captivant este faptul că găzduiește, de pildă, grădini și tuneluri secrete, simboluri religioase, dar și o mulțime de obiecte misterioase; Palatul Seteais-inclus în Patrimoniul UNESCO, acest palat este hotel de lux, restaurant și atracție turistică deopotrivă.

Momentan nu exista oferte introduse pentru aceasta categorie. Va rugam sa ne contactati prin e-mail sau telefon pentru o oferta mai completa.

Daca oferta dorita nu se afla in lista de mai sus, te rugam

Cere ofertă personalizată!