074 300 99 00
Solicita oferta
Filtreaza dupa
Plecare
Pret pe persoana
De cand tendinta in afaceri de a modela comportamentul angajatilor sa lucreze ca o echipa a devenit o provocare , Just Travel cauta sa gaseasca cele mai neconventionale spatii pentru salile de conferinte si cele mai inedite programe.
Concentrandu-ne pe activitatile de training, pe locatii cat mai inedite, pe programe diversificate, ajungem sa asiguram un mediu inovativ pentru acest tip de activitati, iar beneficiul clientului este de a-si spori increderea in cadrul echipei, de a dezvolta abilitatile de comunicare si conducere a participantilor, de a rezolva problemele de munca din cadrul echipei.
Deci daca doriti o lansare de produs, sa dezvoltati un program de training, un teambuilding (turnir, cooking show, pescuit, treasure hunt,etc) sau un team-adventure ( off road, rafting, sailing, paintball, atv, mountain bike etc) nu trebuie decat sa contactati echipa Just Travel si veti primi mai multe propuneri in cel mai scurt timp.


Momentan nu exista oferte introduse pentru aceasta categorie. Va rugam sa ne contactati prin e-mail sau telefon pentru o oferta mai completa.

Daca oferta dorita nu se afla in lista de mai sus, te rugam

Cere ofertă personalizată!