074 300 99 00
Solicita oferta
Filtreaza dupa
Plecare
Pret pe persoanaDeservind un portofoliu divers de clienti corporate Just Travel preia intregul procesul de ticketing, gestionandu-l eficient pentru compania dumneavoastra, astfel incat pasagerii sa ajunga la destinatie in cel mai confortabil mod posibil. Mai mult, colaborarea cu Just Travel va ofera urmatoarele avantaje:
• Negocierea contractelor tripartite intre Just Travel, clientul corporate si compania aeriana, ofera clientului o multitudine de beneficii. Pe baza acestora, clientii au acces la tarife si conditii contractuale preferentiale, corespunzatoare profilului de travel specific al acestora.
• In calitate de client Just Travel, beneficiati de optimizarea costurilor, precum si de tarife preferentiale pentru grupuri si rute de interes, facilitati de plata .
• Specialistii Just Travel va faciliteaza accesul la o multitudine de programe de fidelizare, indicandu-va pachete de fidelizare adaptate atat profilului pasagerului, cat şi celui al companiei
• Informare permanenta asupra noutatilor din domeniu privind politica de bagaje, serviciile de check-in online, informatii despre viza si suportul departamentului de ticketing 24/7 pentru urgente.

Momentan nu exista oferte introduse pentru aceasta categorie. Va rugam sa ne contactati prin e-mail sau telefon pentru o oferta mai completa.

Daca oferta dorita nu se afla in lista de mai sus, te rugam

Cere ofertă personalizată!