021 260 03 04
Solicita oferta
Filtreaza dupa
Transport
Plecare
Pret pe persoanaCine ajunge în Tirol, descoperă o regiune, a cărui peisaj muntos fascinează pe oricine: 500 de piscuri peste 3.000 m, 600 de gheţari, pajişti verzi cu cabane tradiţionale care invită la repaus. Activităţile sportive şi deliciile culinare își așteaptă oaspeții în orice anotimp: drumeţii şi căţărări vara, cu privelişti de neuitat; schi, snowboard şi săniuş iarna, când peisajul îmbracă mantia sa albă.Pentru că atinge sufletele oaspeţilor săi, oferă o diversitate de activităţi pentru petrecerea timpului şi pentru că se oglindeşte în personalitatea locuitorilor din zonă, care sunt nişte gazde foarte primitoare.În toate regiunile şi loalităţile din Tirol oaspeţii experimentează tradiţiile vechi şi o scenă culturală de înaltă clasă. Hanurile tihnite specific tiroleze oferă binemeritata revigorare după o zi petrecută în aer liber prin deliciile culinare deosebite servite oaspeţilor. Iar dacă verile devin toride, regiunea are o varietate de lacuri cu apă cristalină. Pentru răcoare. Pentru visare. Şi pentru a uita de problemele de acasă.

Diversitatea staţiunilor pentru sporturi de iarnă nu este nicăieri în Alpi mai mare ca în Tirol. De la staţiunile mici pentru familii, la regiunile interconectate şi până la gheţarii deschişi pe tot parcursul anului: aici pasionaţii sporturilor de iarnă îşi văd visul împlinit! Staţiunile de schi se trezesc la viaţă, practicanţii de schi fond străbat pădurile şi văile, iubitorii naturii descoperă peisajul idilic la drumeţiile cu palete de zăpadă, iar copii zburdă de bucurie la săniuş.

Momentan nu exista oferte introduse pentru aceasta categorie. Va rugam sa ne contactati prin e-mail sau telefon pentru o oferta mai completa.

Daca oferta dorita nu se afla in lista de mai sus, te rugam

Cere ofertă personalizată!