074 300 99 00
Solicita oferta
Filtreaza dupa
Plecare
Pret pe persoanaSituata in Asia Centrala, Republica Uzbekistan se intinde pe o suprafata de 447.400 km² si numara o populatie de 29 milioane de locuitori, cu o densitate de 62 loc./km². Limba oficiala a Republicii Uzbekistan este uzbeka, dar pe arii extinse se vorbeste si limba rusa. Sub aspect administrativ, tara este formata din 12 regiuni si 226 de orase, la care se adauga Republica autonoma Karakalpakistan.

Teritoriul Uzbekistanului este cuprins intre depresiunile Turanului, cu o buna parte din pustiul Kyzylkum, situat in partea de est a tarii, platorul desertic Ust’Urt si regiunea lacului Aral, inclusiv delta fluviului Amudarja. Regiunile muntoase se intalnesc in est si sud-est, acoperite de Muntii Turkestan si Zeravsan. Relieful este format si din numeroase vai si depresiuni foarte populate.

Capitala si cel mai important oras al tarii - Tashkent, este situat in zona de sud-est a tarii, intr-o zona premontana a Muntilor Tian Shan, pe un mic afluent al fluviului Syrdarja. Este cel mai mare centru urban din Uzbekistan, fiind situat la intretaierea unor importante drumuri comerciale.

Momentan nu exista oferte introduse pentru aceasta categorie. Va rugam sa ne contactati prin e-mail sau telefon pentru o oferta mai completa.

Daca oferta dorita nu se afla in lista de mai sus, te rugam

Cere ofertă personalizată!