074 300 99 00
Solicita oferta
Filtreaza dupa
Plecare
Pret pe persoanaIn opinia expertilor, vacantele prelungesc viata! Stim cu totii cat este de important sa ne oferim, din cand in cand, recompense mai mici sau mai mari. Si cand ne referim la recompense, vorbim in primul rand de timp liber, iar daca vorbim de timp liber, inseamna ca visam la o bine meritata calatorie, care sa ne scoata din spatiul cotidian, din rutina, din mediul pe care il vedem zi de zi. O vacanta reprezinta poate cea mai intensa si mai complexa recompensa pe care ne-o putem oferi dupa zilele si orele lungi petrecute la serviciu.

O astfel de recompensa, insa, este de multe ori posibila doar o data pe an, daca vorbim de concediu, dar poate fi o experienta repetata de cateva ori pe an, in reprize mai scurte, in weekend sau in mini-vacante. In ambele cazuri, beneficiile asupra starii noastre fizice si psihice sunt vizibile, iar calitatea vietii nostre si chiar a celor din jur se va imbunatati simtitor.

Momentan nu exista oferte introduse pentru aceasta categorie. Va rugam sa ne contactati prin e-mail sau telefon pentru o oferta mai completa.

Daca oferta dorita nu se afla in lista de mai sus, te rugam

Cere ofertă personalizată!