074 300 99 00
Solicita oferta
Filtreaza dupa
Plecare
Pret pe persoanaAustria atrage milioane de turisti anual. Predomina in special turismul montan si de sporturi de iarna, in special in landurile Tirol, Voralberg si Salzburg. Turismul cultural ocupa de asemenea un rol important (principala atractie fiind Viena.
Principalele zone sau obiective turistice in Austria: capitala, Viena, unul dibtre marile centre turistice si culturale ale lumii; Valea Dunarii (castele, biserici, manastiri, peisaje frumoase etc.); landurile din jumatatea vestica, indeosebi Tirol, Voralberg si Salzburg, in care aproape fiecare oras si sat este un centru international de vacanta (alpinism, sporturi de iarna, vanatoare, pescuit, cura balneoclimaterica etc), monumente (castele, palate, case memoriale, statui), indeosebi in Salzburg (Castelul Hohensalzburg sec XI - XVI, palatele Hellbrunn sec XVII, MIrabell sec. XVIII, Casa Mozart etc. Statiunile turistice si de spoerturi de iarna Innsbruck (cu imprejurimile Fuschl, St. Gilgen, Strobl, St. Wolfgang), Kitzbuhel, Bad Ischl, Krimml, Saalbach, Bad Gastein etc. Foarte atractiva si apreciata este regiunea Carinthia cu centrele turistice Velden am Worthersee, Portschach, Maria Worth etc.

Momentan nu exista oferte introduse pentru aceasta categorie. Va rugam sa ne contactati prin e-mail sau telefon pentru o oferta mai completa.

Daca oferta dorita nu se afla in lista de mai sus, te rugam

Cere ofertă personalizată!