074 300 99 00
Solicita oferta
Filtreaza dupa
Plecare
Pret pe persoanaFranta este una dintre cele mai importante destinatii turistice ale lumii, datorita diversitatii atractiilor culturale, istorice, culinare si de divertisment.

Cand te gandesti la Franta, te gandesti la Paris, ai imaginea Turnului Eiffel, a castelelor de pe Valea Loirei, a crestelor inzapezite ale Alpilor. Franta este tara care detine o notorietate foarte mare in privinta turismului. Aceasta se constituie inr-o destinatie de top, foarte populara. In sezonul estival, turismul litoral pune monopol pe rivierele franceze. Cea mai cunoscuta este Coasta de Azur, de pe litoralul mediteranean, care atrage milioane de turisti anual. Parisul este un pilon important al turismului cultural din aceasta tara, printre cele mai cunoscute obiective numarandu-se: Turnul Eiffel, Palatul Operei, Catedrala Notre-Dame. O atractie inedita a Frantei o reprezinta Podul Millau, cel mai inalt pod rutier din lume. Foarte important pentru istoria Frantei este si Monumentul Girondinilor din Bordeaux
Momentan nu exista oferte introduse pentru aceasta categorie. Va rugam sa ne contactati prin e-mail sau telefon pentru o oferta mai completa.

Daca oferta dorita nu se afla in lista de mai sus, te rugam

Cere ofertă personalizată!