074 300 99 00
Solicita oferta
Filtreaza dupa
Plecare
Pret pe persoanaMalta, supranumita si Melita - insula de miere, datorita calcarului de culoare galbena-aramie este o tara insulara aflata in centrul Marii Mediterane, la 95 km sud de Insula Sicilia si la 288 km nord de Tunisia

Malta, Gozo si Comino reprezinta un taram al aventurii asa ca puteti incerca sa va bucurati de sporturi precum scuba diving, windsurfing, snorkelling dar si golf sau tenis. Intrucat cea de-a doua limba oficiala a Maltei este limba engleza, insula a devenit un punct de reper in organizarea cursurilor de invatare a limbii engleze. Fie ca doriti sa explorati istoria acestor locuri, sa practicati sporturi sau pur si simplu sa va relaxati, Malta este destinatia ideala. Valletta, declarata de UNESCO Patrimoniu Cultural Mondial, este recunoscuta pentru diversitatea stilurilor arhitectonice. Vizitatorii pot admira structuri din perioada Renasterii si pana la cea a barocului, ridicate de arhitectii maltezi si europeni in numele cavalerilor Ordinului Sf. Ioan din Ierusalim.

Momentan nu exista oferte introduse pentru aceasta categorie. Va rugam sa ne contactati prin e-mail sau telefon pentru o oferta mai completa.

Daca oferta dorita nu se afla in lista de mai sus, te rugam

Cere ofertă personalizată!