074 300 99 00

Alege un sejur in Romania, prin agentia Just Travel, folosind tichetele de vacanta:


...
...
...
 
 

Titularul tichetelor de vacanta poate cumpara servicii turistice/vacante pentru el si familie in Romania:


...
...
...
 
 

Cine poate primi si folosi tichete/vouchere de vacanta?

Tichetele de vacanta pot fi primite de la compania pentru care lucrezi, daca ai un contract individual de munca valabil si numai daca compania decide sa acorde acest tip de beneficiu angajatilor.

NOU: Angajatii din sectorul de stat (bugetari) vor beneficia in anul 2018 (in anumite conditii) de tichete de vacanta in valoare de 1450 lei.

Cum iti poti folosi tichete/vouchere de vacanta?

Odata ce ti-ai ales serviciul turistic de pe site-ul www.just-travel.ro si/sau ai discutata cu agentii de turism ai Just Travel trebuie sa te prezinti personal, intr-unul din sediile noastre pentru a-ti face rezervarea dorita in baza tichetelor de vacanta.


Avantajele  Just Travel

Consultantii de turism Just travel va vor oferi consilierea necesara pentru alegerea unei vacante perfecte.

› Confirmam pe loc si garantam disponibilitatea la cazare


› Avem in portofoliu cele mai reprezentative hoteluri si pensiuni din Romania


› Acceptam plata integrala a vacantelor prin tichete/vouchere de vacanta


› Ofertele speciale pentru turismul intern (Litoral, Munte, Balneo, Delta Dunarii si/sau Circuite Culturale) precum si reducerile de tip early booking/inscrieri timpurii pot fi platite cu tichetele de vacantaPoti plati cu vouchere de vacanta la agentia Just Travel care are semnat contract cu emitentii de tichete: CHEQUE VACANCES, EDENRED ROMANIA, SODEXO PASS.

NOU! In 2018, au fost lansate si cardurile electronice de Tichete de Vacanta: Checque Vacances si Edenred Tichet Vacanta.
Acestea pot fi utilizate pentru achizitia de vacante in Romania, in agentia Just Travel, concomitent cu tichetele de vacanta in format tiparit.


Mai multe informatii poti obtine zilnic intre 09 – 18 la numarul de telefon: 021 260 03 04 / 05