074 300 99 00
Solicita oferta
Filtreaza dupa
Plecare
Pret pe persoanaBulgaria este amplasata la o rascruce foarte importanta intre Europa si Asia. Teritoriul sau este populat inca din timpurile antice. Toate popoarele care au locuit pe acest pamant – traci, bulgari, slavi – au lasat urme in cultura mondiala. In sutele de morminte, tracii si stramosii lor au lasat urme ale unei culturi materiale si spirituale unica.In toata lumea sunt celebre Necropola de la Varna, datand de 4.000 de ani i.e.n. care a pastrat cel mai vechi aur prelucrat din lume, mormintele si sanctuarele tracice din Kazanlac, Svestari, Starosel, Alexandrovo, precum si comorile tracice vestite in toata lumea. De asemenea, sunt extreme de impresionante si de numeroase monumentele grecesti, romane si bizantine din Antichitate si din Evul Mediu timpuriu.

Bulgaria are o pleiada de manastiri faimoase, unele chiar rupestre, foarte apreciate si vizitate de catre turistii din intreaga lume, care necesita itinerarii speciale. Tara beneficiaza de statiunile de pe coasta Marii Negre, de statiuni de ski, spa, de turism rural si geologic, de balneoterapie, de turism cultural, de turism de vanatoare etc. - motive serioase si multiple pentru a va petrece concediul in Bulgaria, deci nu numai o vacanta aproape de casa, ci o destinatie ofertanta!
Momentan nu exista oferte introduse pentru aceasta categorie. Va rugam sa ne contactati prin e-mail sau telefon pentru o oferta mai completa.

Daca oferta dorita nu se afla in lista de mai sus, te rugam

Cere ofertă personalizată!