074 300 99 00
Solicita oferta
Filtreaza dupa
Plecare
Pret pe persoanaSovata este o statiune pentru orice sezon, recunoscuta la nivel European, inca din anul 1850. Lacurile cu ape clorurate si sodice - cat si namolul din ele - au proprietati terapeutice pentru o multitudine de afectiuni, in special pentru afectiunile ginecologice.

Inconjurata de dealuri impadurite cu fagi, stejari, carpeni, ulmi, castani, brazi și stejari, cat si de Muntele de Sare, statiunea ofera posibilitati excelente si pentru odihna și relaxare.

Clima este subalpina, cu veri racoroase si ierni blande. Lacuri helioterme Sovata Lacurile din Sovata sunt renumite atat pentru efectul terapeutic cat si pentru fenomenul de heliotermie. Deasupra apei sarate, exista un strat de apa proaspata provenita din precipitatii. Acest strat de apa proaspata nu se amesteca cu apa sarata, ci se mentine la suprafata, actionand ca un izolator termic. Astfel, temperatura apei din lacuri variaza în functie de acumularea caldurii solare în apa sarata.

Temperatura medie vara (Iulie): 18,5°C

Temperatura medie iarna (Ianuarie): -3,5°C

Temperatura în Lacul Ursu (vara): 10-20°C la suprafata | 30-40°C la adancimea de 1m | 40-60°C la adancimea de 1.5m

Momentan nu exista oferte introduse pentru aceasta categorie. Va rugam sa ne contactati prin e-mail sau telefon pentru o oferta mai completa.

Daca oferta dorita nu se afla in lista de mai sus, te rugam

Cere ofertă personalizată!