021 260 03 04
Solicita oferta
Filtreaza dupa
Plecare
Pret pe persoanaO destinatie all season, unde poti imbina vacantele la ski cu atractiile istorice, Borovets, Bulgaria, este statiunea care imbratiseaza atat familiile cu copii, cat si dependenta de adrenalina.Cea mai veche staţiune montana din Bulgaria, atestata in 1896, Borovets păstrează tradiţia unei staţiuni de renume fiind astazi cea mai mare şi una din cele mai moderne staţiuni de schi din Bulgaria.
Este situata in vecinatatea colinei Borovets, pe pantele de nord ale versantului Mousale, la Est de Rila. Patura de brazi şi poziţionarea la 1390 m deasupra nivelului marii (cele mai inalte parţii regăsindu-se la 2600 m) fac din Borovets locul ideal pentru recreere şi relaxare.

Statiunea ofera numeroase hoteluri luxoase, restaurante, baruri, magazine. Borovets este o statiune de tipul celor din Alpi care asigura conditii foarte bune pentru sporturile de iarna: ski, ski nocturn, snowboarding, cross-country, sarituri, biatlon, ski-doo, etc.

Pe langa partii de ski bine amenajate, Borovets, ofera o multime de atractii turistice, de care sa te bucuri in orice anotimp.

 

Momentan nu exista oferte introduse pentru aceasta categorie. Va rugam sa ne contactati prin e-mail sau telefon pentru o oferta mai completa.

Daca oferta dorita nu se afla in lista de mai sus, te rugam

Cere ofertă personalizată!