021 260 03 04
Solicita oferta
Filtreaza dupa
Plecare
Pret pe persoanaIarna – zapada de cativa metri şi partii minunate.

Vara – lacuri strălucitoare, ghetari albi ca zapada şi pajisti verzi, luxuriante. În timpul concediului dvs. în Zell am See - Kaprun veti descopri natura Austriei din cea mai frumoasa perspectiva a ei..

Asa cum lacul este principala atractie pentru turistii din Zell am See, asa ghetarul Kitzsteinhorn din Kaprun este un magnet pentru vizitatori. Orasul se afla la baza muntelui si este un punct de atractie pentru iubitorii de raxare si pentru sportivi deopotriva pe durata intregului an.

Este o destinatie ideala pentru familii si nu numai, oferind peisaje de o frumusete uluitoare, bijuterii culturale, specialitati traditionale sa-ti lase gura apa si numeroase alte posibilitati de relaxare. In Kaprun, poti fe active pe durata intregii vacanta dar nu te oblige nimeni sa o faci. Nici copiii nu se vor plictisi si vor vorbi mult timp despre Kitzsteinhorn si muntii Maiskogel sau despre aventurile in minunata lume a centrului TAUERN SPA.

Momentan nu exista oferte introduse pentru aceasta categorie. Va rugam sa ne contactati prin e-mail sau telefon pentru o oferta mai completa.

Daca oferta dorita nu se afla in lista de mai sus, te rugam

Cere ofertă personalizată!