021 260 03 04
Solicita oferta
Filtreaza dupa
Plecare
Pret pe persoanaCu o traditie de peste 125 de ani in sporturile de iarna, regiunea schiabila Kitzbühel se intinde peste districtele Tirol si Salzburg si peste 7 municipalitati. Schiorii pot alege intre cele 57 de instalatii pe cablu care ii poarta pana la peste 2000 m , unde ii asteapta peste  230 km de partii cu diferite grade de dificultate. Este posibil sa schiati o zi intreaga fara sa utilizati acelasi lift de doua ori.

Kitzbühel este recunoscuta ca fiind una din cele mai cunoscute statiuni pentru sporturi de iarna si nu numai. Chiar inainte ca zapada sa se topeasca, incepe sezonul sporturilor de vara: se deschid traseele montane pentru drumetii si mountain biking, traseele alpine de cataract pe Wilder Kaiser sip e ghetarii de pe culmea Hohe Tauern, un Eldorado pentru alpinistii profesionisti. Cu 4 terenuri de golf in Kitzbühel si alte 30 pe o raza de 100 km fac din zona alpina Kitzbühel centrul ideal pentru iubitorii de golf. Pe langa acestea, turistii se mai pot bucura de terenuri de tenis, bai de soare si inot in minunatul  Schwarzsee .


 

Momentan nu exista oferte introduse pentru aceasta categorie. Va rugam sa ne contactati prin e-mail sau telefon pentru o oferta mai completa.

Daca oferta dorita nu se afla in lista de mai sus, te rugam

Cere ofertă personalizată!